Anbefalinger

Hilde Ness Johansen er et unikum på formidling av sårbehandling. Hennes foredrag er svært praktisk rettet med dybdekunnskap som forklarer inngående bakgrunnen for de ulike tiltakene. Innrømmer at jeg aldri helt forstod sårbehandling av kroniske sår inntil jeg hørte henne forelese.

Christine Karlsen

Spesialist i Allmennmedisin Vikhammer Legekontor

  • Du har en solid kompetanse, der vi mangler det mest elementære
  • Du er en dyktig foreleser
  • Du har klar agenda; Diagnose! Debrider!
  • Du stiller opp og veileder i konkrete caser
  • Du har fokus på bruker i møter med disse
  • Du har lave skuldre med henhold til produkter
  • Din funksjon som veileder og oppmuntrer er kjempeviktig
  • Her har sårgruppa "gjenoppstått" etter kurset

Heidi Elisabeth Aarmo Lund

Spesialsykepleier Tromsø Kommune

Tusen takk for et inspirerende og flott foredrag og ikke minst de tilsendte notater.

Ser fram til å ta i bruk tips og råd.

Servet Degirmenci

Spesialist i Allmennmedisin Blindheim Legesenter

Sårkurset med Hilde var i en klasse for seg. Dybdekunnskap hånd i hånd med klinisk relevans og nyttige stalltips.

Rut Sæther

Spesialist i Allmennmedisin      Bindal Legekontor

Etter nærmere 30 år i bransjen, tror jeg dette er det beste kurset jeg har vært på som sykepleier. ❤️ Jeg har jobbet i både spesialisthelsetjenesten og primærhelsetjenesten og har fått med meg en del kurs opp igjennom årene, flere plasser i landet. Er i tillegg spesialutdannet, så har fått med meg mange gode forelesere.
Hva var unikt i dag? Ditt vesen, din forståelse for hva vi møter som helsearbeidere ovenfor pasienter/leger, at du gir konkrete eksempler, bruker bilder aktivt, at du har en snert av humor, at du tar med mye feil gammel lærdom som er der ute. At du fremstår kompetent og trygg i det du forteller om. I det hele tatt: Takk for et fantastisk kurs!! Du var inspirerende å høre på!

Christin Hansen

Sykepleier 

Senja Kommune

Tusen takk for kjempe fint kurs i går! Vi sitter alle igjen med masse kunnskap og ikke minst at kurset var så systematisk, slik at det blir lett å ta i bruk det du formidlet i går! Ser allerede frem til å gå gjennom lagrene våre, oppdatere prosedyrer og lage mer systematikk rundt sårbehandlingen. Sitter igjen med masse inspirasjon. Og ikke minst, dette er et av de beste kursene jeg har vært på og som jeg sitter igjen med mest håndfast kunnskap etter. Du er super 😃 

Elisabeth Karlstad

Fagutviklingssykepleier/ass enhetsleder
Kirurgisk/Ortopedisk sengeenhet, Finnmarkssykehuset Kirkenes

Etter 25 år i bransjen må jeg si at dette kurset var noe av det bedre jeg har deltatt på. Her går du grundig gjennom og beskriver ulike typer sår, utfordringer og hvordan behandle sår på en god, effektiv og ikke minst besparende måte for både helsetjenesten og pasienten .

Du bruker gode eksempler med bilder og videoer .

Du foreleser på en måte som gjør det lett å høre på og bli engasjert . Jeg sitter igjen med masse ny kunnskap, og skal definitivt ta det jeg lærte på kurset med tilbake til min avdeling i hjemmetjenesten.

Takk for et fantastisk kurs !

Marion Nylund

Spesialhjelpepleier 

Senja kommune

Tusen hjertelig takk for et lærerikt og flott foredrag. Du fanget meg fra første, til siste sekund. Imponerende kunnskap om alt innen sår. Har allerede tipset om din kunnskap til PEF. Igjen tusen takk. Håper vi sees igjen. 

 Kristin Windahl

Psoriasis- og Eksemforbundet

Har akkurat hørt på foredraget ditt på Nifs (Norsk Interessefaggruppe for sårheling). Det er i mine øyne det beste foredraget som har vært på Nifs. Mer klar og tydelig går det ikke an å være. Tror ingen lurte på hva du egentlig mente. Kunnskapsrik. Underviser selv i sår. Har sårskole på Riksen. Undervist i 25 år. Og blir stolt over at vi sier det samme som du, og har samme vinklingen. Selv nordlending og liker din klare tale. Skulle gjerne vekslet erfaring med deg, god helg og takk for foredraget.

Lena Sofie Paulsen

Sykepleier

Oslo Universitetssykehus

Rikshospitalet

Din kompetanse som foredragsholder er unik. Du kan diskutere det mest grunnleggende og nødvendige innen sårbehandling på en måte som når inn til publikum uansett kompetansenivå. Din stemme er klar, tydelig og du får frem budskap på en enkel og forståelig måte. Din stil er litt utfordrende, og med glimt i øyet til publikum.

Du er faglig sterk og interessert i at publikum følger deg fra grunnleggende til mer detaljert kunnskap i de fagfelt du underviser. Du stopper opp og er flink til å lytte og få bekreftelser underveis. Du stiller alltid godt forberedt til ditt publikum.

Du er en god samarbeidspartner, og gir klar og tydelig feedback når det trengs både før, under og etter gjennomførte prosjekter.

Julianne S. Andersen

Samarbeidspartner

"For Hilde, Sharing Expertise is not a slogan, but a passion.

You can hear her extensive experience in the field of wound management in every sentence she says.

Thank you for your appreciated support in our Advanced Wound Management trainings."

Uwe Kaufhold

Clinical and Education Manager

Wound Management & Infection Control

Avitum – Global Marketing & Sales

B. Braun Medical AG

Hilde er en faglig sterk person, med mye kunnskap og erfaring. Hun fremfører med et stort engasjement, trygghet og kvalitet. Hilde har en evne til å påvirke ens motivasjon og ønske om å utfordre seg selv. En blir full av begeistring, inspirasjon og fascinasjon av hennes kunnskap. Hun er helt rå og anbefales på det sterkeste.

Elise Andersson

Helsefagarbeider Saltdal Kommune

Likte veldig og være på kurs med deg! Mye påfyll og innholdsrikt.

Ikke minst din humor!

Dette var kjempe flott 😊 

Malin Lofthus

Helsesekretær Sauda Legesenter

Fra 2016 har vi ved jevne mellomrom hatt Hilde Ness Johansen hos oss hvor vi har fått undervisning og veiledning om sår. Hun er en herlig dame som har en master i sårbehandling fra Cardiff og hun har en fantastisk kunnskap-og formidlingsevne om sitt fagfelt.I går kom hun til oss på nytt, og sammen med Målselv Helsetun og Øverbygd legetjeneste fikk vi tre timer med faglig påfyll. Slik sikrer vi at vi utfører samme behandling på pasienten fra hjem, og inn på legekontorene og i institusjon. Det er god samhandling det.

Andslimoen Legetjeneste

Målselv Kommune

Hilde Ness Johansen kan anbefales på det varmeste når det gjelder sårbehandling. Hun har vært til stor hjelp med sin kunnskap innenfor feltet, og med hennes råd får vi kroniske sår til å gro! Vi er heldige som har slik positiv ekspertise lett tilgjengelig for oss!

Hilde B.Olsen

Sykepleier Allmed Legesenter Hammerfest